Despre noi

Gazele din atmosferă reprezintă cea mai mare parte din ceea ce ne înconjoară. Se regăsesc pretutindeni, inclusiv în aerul pe care îl respirăm și fără care nu am putea trăi. Doar în aerul pe care îl respirăm se regăsesc până la zece tipuri de gaz. 

O parte din fiecare gaz pe care noi îl respirăm se folosește în procesul de productie a majoritatea obiectelor pe care le folosim sau atingem, de la telefonul mobil până la mașina pe care o conducem, geamurile prin care privim.

Noi, Atmosferica, ne-am propus să aducem un plus serviciilor existente pe piața din România, atât în domeniul gazelor industriale, celor medicale sau de laborator, cât și în domeniul dispozitivelor medicale și anume, a concentratoarelor de oxigen.

Alături de furnizorii noștri din domeniul medical și din domeniul gazelor și separării aerului, ne dorim, pe termen lung, să punem la punct cel mai eficient sistem de distribuție și comercializare a gazelor către clienții noștri atât în domeniul industrial, de laborator cât și cel medical.

Contactati-ne

Consultantii nostri va ofera asistenta si sfaturi utile daca nu sunteti siguri de ce produse aveti nevoie. Folositi formularul de contact pentru a cere o oferta sau pentru a pune o intrebare.