Gaze folosite pentru sudare și tăiere

Va oferim o gama larga de gaze industriale si de tehnologii pentru îmbunătăţirea productivităţii şi a calităţii, odată cu reducerea costurilor de operare.

În domeniul prelucrărilor mecanice, Atmosferica se prezintă ca un partener prin furnizarea de gaze pentru sudură şi pentru tăiere, împreună cu echipamentele aferente, ca şi prin realizarea proiectelor de instalaţii pentru automatizare şi sudură, la cererea clienţilor săi.

Mai mult de optzeci de ani de experienţă în acest domeniu au oferit tehnicienilor furnizorului nostru de gaze cunoştinţele necesare pentru a identifica gazele protectoare corespunzătoare fiecărei aplicaţii, ceea ce duce la reducerea costurilor, îmbunătăţiri ale calităţii şi producţiei şi, nu în ultimul rând, la oferirea unui mediu de lucru îmbunătăţit în totalitate prin reducerea concentraţiilor noxelor şi a ozonului.

Cu ajutorul investiţiilor permanente în cercetare şi dezvoltare, partenerul nostru furnizează soluţii avansate tehnologic care, în acelaşi timp, aduc beneficii economice pentru clienţii noştri.

Pentru analiza fazelor proceselor clienţilor, partenerul nostru utilizează sistemul special StarSolver®, care ajută la stabilirea parametrilor de lucru şi furnizează calcule de costuri şi informaţii referitoare la optimizarea proceselor.